Tko kaže da znanje nije više u modi?

Uz naše znanje Vi poslujete brže i učinkovitije.

Edukacija

Ideja

Praksa

Podrška

Što kod nas učite?

Kako izraditi Program raspolaganja?

Što sve sadrži Program raspolaganja, kako tretirati čestice koje su dijelom javno vodno dobro, što sa česticama koje su P1 ili P2, kako složiti kopije katastarskih planova. Kako odabrati čestice za povrat?

Kako odabrati najpovoljnijeg ponuditelja na natječaju?

Tko ima pravo prvenstva na natječaju, koliko kome nedostaje zemljišta, što sa dosadašnjim posjednicima, imaju li prednost poljoprivrednici koji nisu sa vaše općine/grada, koji su po redu OPG-ovci?

Kako složiti PTC i raspisati natječaj za zakup i prodaju?

Što je proizvodno tehnološka cjelina, koje čestice smije ili ne smije sadržavati, što ako stanje na terenu ne odgovara katastarskom planu, koja dokumentacija je potrebna za raspisivanje natječaja?

Koju dokumentaciju predaju poljoprivrednici?

Priprema poljoprivrednika za prijavu na natječaj, koju dokumentaciju trebaju predati, na što paziti i kako se prijaviti.

Trebam li pohađati radionicu?

Koliko vremena trošite pokušavajući pripremiti natječaj za zakup? Prepisujete li čestice u tablice i tako satima slažete cjeline? Ili na kartama ručno bojite katastarske čestice? Koliko vremena ste potrošili tražeći prave odgovore na pitanja poljoprivrednika zainteresiranih za natječaje?

Pokazat ćemo vam  brži i efikasniji način rada i tako vam uštedjeti 60 % vremena koje onda možete iskoristiti za nešto drugo. U krajnjem slučaju u miru popiti kavu.

Što ću naučiti na radionici?

Osmislili smo jedinstvenu radionicu koju je pohađalo više od stotinu sudionika. Na radionici vas korak  po korak vodimo do  brže pripreme natječaja. Naučit ćemo vas  kako  riješiti  problem slaganja cjelina i  kako automatizirati proceduru raspisa natječaja. Usput, dajemo odgovore i na sva vaša druga pitanja. Kroz samo 4 sata obučit ćemo vas za brzo i učinkovito raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem

Što još trebam znati kada raspolažem sa zemljištem?

Mi ćemo vas educirati zašto trebate revalorizirati ugovore, kako i zašto napraviti anekse ugovora, koje zemljište možete raspisati u natjeač a koje ne, kada i zašto mijenjati program raspolaganja, kako uskladiti neusklađeno stanje katastra i zemljišne knjige, kako izdvojiti zemljište iz šumsko-gospodarske osnove i još puno toga.

Izbornik